A&O is de expert op het gebied van Civiel Management Openbare Ruimte.

Projectleiding

Voor en tijdens het projectproces zorgt A&O civiel management voor de aansturing, controle en communicatie in uw project. Dit zijn de instrumenten om de project werkzaamheden goed en soepel te laten verlopen. 

A&O civiel management verzorgt de projectleiding van uw project vanaf het ontwikkelen van plannen tot en met de uitvoering van het project. Dit kan een groot civiel technisch herinrichting project zijn maar ook kleinere projecten. 

Een open communicatie is de voorwaarde voor een goed lopend project. A&O civiel management houdt de communicatie lijnen kort en leidt de wensen van de opdrachtgever, de opdrachtnemer en de omgeving waar het project zich bevindt. Om alle deelnemers op dezelfde lijn te houden vinden gedurende het gehele project regelmatig bouw- en werkvergaderingen plaats.

In uw project werken we graag resultaatgericht, we houden rekening met uw wensen en politieke gevoeligheden en procedures. Op elk project sturen wij op de beheers aspecten zoals kwaliteit, geld, tijd, organisatie en informatie.
Openheid, respect en waardering vormen de basis van onze werkwijze.
© 2024 A&O Civiel Management